Beter Bewegen = Beter Golfen

De Golfbibliotheek wil u graag helpen om Beter te Bewegen waardoor u Beter kunt Golfen. De Golfbibliotheek kan u ondersteunen in deze missie. Door het geven van technische golflessen, fysieke- trainingen en behandelingen en het organiseren van workshops en lezingen willen we u helpen om meer controle te krijgen over uw lichaam. Doordat u beter in uw vel zit krijgt u meer controle over uw bewegingen waardoor u meer plezier beleeft aan het golfen.

De afgelopen 30 jaar heb ik vele mooie momenten met golf mogen beleven: ik ben als fysiotherapeut met de beste spelers van Nederland (Joost Luiten, Robert-Jan Derksen, Daan Huizing, Anne van Dame en  Dewi Weber) op pad geweest over de hele wereld, ik heb mogen caddien op proftoernooien, ik heb veel goede top-amateurs les gegeven en heb veel beginnende golfers deze mooie sport mogen leren. Om anderen te kunnen helpen blijf ik mezelf elke dag ontwikkelen om golfers op alle gebieden zo goed mogelijk te ondersteunen. 

Door mijn achtergrond als fysiotherapeut en golfpro kijk ik anders naar de golfswing en is het voor mij een uitdaging om golfers van alle niveaus te kunnen helpen op zowel fysiek als technisch gebied. Ik heb een hoge drive om mensen te helpen, ben gedetailleerd en ben er goed in om het fysiek, mentale en technische met elkaar te verbinden waardoor ik mensen individuele en persoonlijke begeleiding kan geven waardoor ze zich beter voelen en fysieke en technische begrenzingen kunnen overschrijden/verleggen. De Golfbibliotheek helpt mij om voor een ieder een programma te maken wat bij zijn fysieke en technische mogelijkheden past en hem uitdaagt om beter te kunnen bewegen zodat u meer plezier uit de golfsport kunt halen. 

Dankzij mijn leerlingen ben ik de afgelopen 2 jaar uitgeroepen tot Beste Golfleraar van Nederland.